Helicopters

 

De Reely helikopters

De Reely modelhelicopter voldoet aan heel wat criteria. Zo zijn de helicopters in allerlei prijsklassen te verkrijgen, voor binnen en buiten. Zijn ze stevig en kunnen tegen een stootje. Zijn alle onderdelen ook los te verkrijgen en snel leverbaar.
Vliegen
Al sinds de tijd van de Grieks Ikarus willen mensen zo graag vliegen. Hoog in de lucht, net als de vogels, vrij zijn. Als mensheid hebben we dit ultieme doel bereikt. We stappen aan boord van een vliegtuig, helicopter of luchtballon en zweven de wolken tegemoet.
Of, en dat is een heel andere manier van vliegen. We laten een windvogel opstijgen en genieten van de strijd met en tegen de wind. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een radiografisch bestuurde modelhelicopter te laten opstijgen. Wij zijn nu degene, die niet zelf het luchtruim verkent, maar die geheel volgens eigen inzicht de lucht beheerst.
De Reely modelbouw helicopter is een product dat vanaf de aanschaf voor plezier en voor dat bijzondere gevoel zorgt. Het zelf bouwen is de eerste stap. Dan er mee naar buiten stappen om te zien of het inderdaad opstijgt en in de lucht blijft, de tweede. Vol trots kijkend naar een helicopter die in de lucht zweeft en jouw opdrachten volgt.
Dit wordt dubbel zo leuk wanneer je het samen met vrienden kunt doen. Of wanneer vader en zoon, of dochter, deze prachtige hobby delen.

Modellen te over
De grote vraag is natuurlijk welk model zal ik nemen? De Reely helicopter Thunder R2F? Of de Jet Ranger? Of de dubbel rotor Bravo III R2F? Dit is slechts een deel van het assortiment dat aangeboden wordt.
Een modelbouw helicopter kopen begint bij de keuze welke helicopter en wat mag het kosten? Zo is er voor de beginner leuk aanbod, ook qua prijs te vinden, maar kan ook degene, die al langere tijd met deze hobby bezig is goed terecht. Stapsgewijs kan men zelfs een eigen vloot opbouwen.
De modellen zijn natuurgetrouw. In een pakket vind je, naast de onderdelen van de helicopter, de afstandbediening, een accu, batterijen en een schroevendraaier. Zo kun je direct aan de slag. Sommige helicopters hebben een fluorescerende LED-verlichting, zodat je ook ’s avonds of ’s nachts kunt vliegen. Dankzij de storingsvrije afstandbediening en, afhankelijk van het model, een gyroscoop, kan heel wat aan toeren uitgehaald worden met de helicopters. Niet alleen het pure vliegen, maar met name dat waar een helicopter zo extreem goed in is, maakt deze hobby zo interessant. Over het water scheren, snel handelen in de lucht, bijna overal kunnen landen. Dat is de kracht van de helicopter en dus ook van de modelhelicopter. Midden in een spannende reddingsscene zitten of een spectaculaire landing nabootsen. Hoe dan ook, de spanning en het avontuur lonken bij Reely.