Varen

Zeeziek worden en dan toch varen?

Niet iedereen kan zo maar op een boot of schip gaan. Sommigen kunnen de deining van de zee niet verdragen en worden zeeziek. Een uiterst onprettig gevoel met onprettige gevolgen. Is het echter ook mogelijk om te varen zonder zeeziek te worden?

Heerlijk varen
Vaak is de oplossing heel eenvoudig. Dat geldt ook voor dit probleem. Wel varen, maar niet zeeziek worden, niet aan boord hoeven en geen angst te hebben. Hoe kan dat dan, zult u denken? Door een modelboot te kopen.
Een modelboot kunt u zelf bouwen of als geheel kopen. Bij conrad.nl kan dat al vanaf € 65,00. De bootjes varen op afstandsbediening. Er is keuze tussen grote, luxe schepen, jachten en de kleinere plezierboten als modelbouw.
Een van de te verwachten reacties is dat iedereen wel eens met de boot wil varen. Wees daar alert op. Met name de kinderen willen, zeker in het begin, mee. Maak daar gebruik van om een extra plezierige middag te beleven.

Hobby
Al snel zult u merken dat het varen een hobby is geworden waar heel wat vrije tijd in gaat zitten. Geen probleem, want varen betekent water. Water betekent lekker in de zon liggen, picknicken, voetballen, ravotten of meevaren. Hoe het ook zij, een modelboot hebben nodigt uit tot vrije tijd met het gezin. Een middagje varen kan zo maar een heerlijke middag samen met vrouw en kinderen worden.
Waar heel wat hobby’s al snel onrust in het gezin kunnen brengen, geldt dat voor deze hobby zeker niet.

Een vloot?
Blijkt dat de kinderen en wie weet de partner het ook leuk vinden een bestuurbare boot te hebben, dan zal de vloot ontstaan. Heerlijk, want dat betekent ook dat er een keuze ontstaat. Niet iedere keer met hetzelfde bootje moeten varen, maar met elkaar wisselen en zo genieten van een snelle op afstand bestuurbare boot, een plezierboot, een echt schip, een onderzeeër of een zeilschip.
Conrad biedt een heel scala aan mogelijkheden. Voor elk wat wils. Jong en oud. Zelfs om zeeslagen na te bootsen. Boten op brandstof of op elektriciteit. Zelfbouw of kant-en-klaar. Plus, en dat is net zo handig, alle onderdelen zijn te bestellen. Gaat iets onverhoopt stuk, geen nood, even een nieuw onderdeel bestellen. Dankzij een snelle levering is alles zo weer verholpen.
Een mooie namiddag met vrienden, een biertje en veel lol? Een botenrace op het dichtstbijzijnde meertje. Puur vermaak voor jong, middelbaar en oud. Voor iedereen dus.