Trucks

Onroad of offroad: met de trucks van Reely bent u altijd op uw plaats

Houdt u van modelbouw en van modeltrucks in het bijzonder? Dan bent u bij Reely aan het juiste adres. Reely biedt een ruim assortiment aan modelvrachtwagens. U krijgt veel kwaliteit en plezier voor uw geld. Dankzij de vele aanpassingsmogelijkheden kunt u uw Reely truck naar uw smaak veranderen en zult u zich niet gauw vervelen. Niets leuker dan uw eigen gecustomiseerde truck, die niemand anders heeft. Met kleine aanpassingen kunt u uw tegenstanders net te snel af zijn.

Reely trucks
Met de trucks van Reely laat u de kiezels in het rond vliegen. Reely levert zowel elektro- als nitro-trucks, schaal 1:10 en 1:8. Door de krachtige motoren en de vierwielaandrijving is nagenoeg elk soort terrein begaanbaar voor de Reely trucks. De banden hebben veel grip en de schokdempers verwerken de klappen met verve. Zodoende ontstaat de heerlijke wegligging waar de Reely trucks om bekend staan. Ook op het circuit bent u de baas. Door het door de motoren geleverde hoge vermogen en de genoemde wegligging hoeft u voor niemand op de baan bang te zijn. U hoeft alleen ontzag te hebben voor andere Reely truck-bestuurders! De in de fabriek gemonteerde aluminium verstevigingsbalk zorgt voor maximale stabiliteit. Naast het perfecte rijgedrag valt ook de prijs/prestatieverhouding op. Reely trucks zijn betaalbaar en de motoren zijn brandstofzuinig. Bovendien bestaan de modeltrucks alleen uit kwaliteitsonderdelen. Reparatie is alleen aan de orde als u serieuze brokken maakt!

In alle raceklasses zijn het de trucks van Reely die in de gaten moeten worden gehouden. Zowel offroad als op het circuit staat de Reely vrachtwagen zijn mannetje. In de fabriek is al een aantal hoogwaardige aluminium <a href=”/accessoires/”>tuningonderdelen</a> ingebouwd. Zo bent u nog sneller weg van de grid. Naast de eerder genoemde stabliteit zijn de Reely vrachtwagens behoorlijk explosief. Past u maar op dat u de controle niet verliest!

Uitbreidmogelijkheden en accessoires
De producten van Reely staan bekend om hun kwaliteit, de vele uitbreidmogelijkheden en de verkrijgbare accessoires. De trucks van Reely vormen hierop geen uitzondering. Als u op de baan rijdt worden andere dingen gevraagd van uw Reely truck dan als u de wildernis opzoekt. Wilt u een aanpassing doen aan de banden of aan de schokdempers dan is dat natuurlijk mogelijk. U hoeft hiervoor geen halsbrekende toeren uit te halen. Reely trucks zijn zo geproduceerd dat de truck later naar de wens van de bestuurder kan worden aangepast. En dat in een mum van tijd.