Auto’s (nitro modellen)

Nitro modelauto’s van Reely

Wat is er nou leuker dan uw favoriete autotype als modelauto thuis te hebben? Neem BMW, Subaru of Audi. Van Reely is er van deze merken in elk geval al een Nitro modelauto te verkrijgen. Daarnaast zijn er de andere Nitro modelauto’s in het type Buggy en Monstertruck.

De Audi RS6 is een 1:10 Nitro modelauto met een on-road chassis. Deze robuuste sportwagen heeft een hydraulische vering en kent een 4-wiel aandrijving. Noodzakelijk bij deze Nitro auto is de aanschaf van een Nitrobox. De Nitrobox bevat alle benodigdheden voor een 1:10 modelauto en bevat onder andere een tankfles voor een 250 ml inhoud. De afstandsbediening van de Audi RS6 is 3-kanaals.

Een iets groter model dan de Audi RS6 is de BMW Nitro auto. Net als de Subaru Imprezza WRC is de BMW gemaakt in een schaal van 1:8. Beide Nitro modelauto’s zijn uitgerust met 4-wiel aandrijving en functioneren zij op de frequentie van 40 mHz FM.
Net als de BMW heeft de Subaru een FORCE 25 SZ motor en een motorcilinderinhoud van 4.1 cm3. Beide auto’s zijn geschikt voor de leeftijd van 14 jaar.

Met alle Nitro modelauto’s van Reely kunt u de straat op. Hou er wel rekening mee dat de gemiddelde snelheid 60 km per uur is.

Ben u een grotere fan van de racemodellen en wilt u niet zoveel uitgeven, dan kiest u voor de 1:10 Nitro Truggy Firestar. Houd bij dit model rekening met een beperkte voorraad. Daarnaast is de speciale Nitrobox ook bij dit type noodzakelijk. De Nitro Truggy Firestar heeft een motorvermogen van maar liefst 1.68 KW en dankzij de storingsvrije afstandsbediening geniet u van een iets eenvoudigere uitgave van de Nitro modelauto’s. Om bijvoorbeeld eerst eens mee te beginnen.

Naast de Firestarter bestaan er nog de Nitro Truggy Overheater en Devistator. Beide zijn gebouwd in een schaal van 1:8. Net als bij de Firestarter werkt de afstandsbediening op 2.4 GHz. De Overheater heeft een snelheid van maar liefst 75 km per uur en is volledig voorzien van kogellagersM.
De Devistator heeft dan misschien een iets minder krachtige uitstraling dan de Overheater, maar is nog sneller in zijn wendbaarheid, heeft ook een 4-wiel aandrijving en bereikt net als de Overheater een snelheid van maar liefst 75 km per uur.

Wat kiest u, als modelauto-fan? Welke modelauto spreekt u het meest aan? Kijk en vergelijk nog eens op onze website en die van Conrad.nl en maak uw keuze. U zit altijd goed met een modelauto van Reely!
Bekijk ook de reviews over dit modelbouw merk.