Modellen

Bij Conrad vindt u een groot assortiment modelbouwmodellen van ons huismerk Reely. Reely is inmiddels een echt begrip geworden onder de liefhebbers van modelbouwmodellen. Dat komt door de grote variatie aan technische modellen tegen een goede prijs. De modelbouw van Reely is voor iedereen. Of u nu jong of oud bent, u gaat zich er uren mee vermaken. Met de technische modelbouwmodellen van Reely kunt u alle kanten op. Zo vindt u op onze website modellen die varen, vliegen of rijden. Maak vaart op het water, verken de lucht in een helikopter of race door de bossen met een monstertruck. Bij Conrad is de keuze zo groot dat er voor iedereen wat wils is.

Met de boot het water op
Als liefhebber van boten kunt u het water op met de vaartuigen van Reely. Door de krachtige motoren kunnen de boten behoorlijk wat snelheid op het water maken. Op de website van Conrad vindt u diverse soorten vaartuigen. Kies bijvoorbeeld voor een snelle speedboot. Met grote snelheid en scherpe bochten vliegt de speedboot bijna over het water. Een boot besturen wordt zo nog leuker. Of wat dacht u van een onderzeeÎr? De boot duikt het water in tot grote diepten. Haast onzichtbaar baant het zich een weg onder water. Het is zelfs mogelijk om uzelf even in een luxe oord te wanen met een echt jacht.

Vliegen door de lucht
Misschien vindt u het juist leuker om door de lucht te vliegen met een helikopter of vliegtuig. U komt geen vervelende obstakels tegen, u voelt zich zo vrij als een vogel. De vliegtuigen van Reely zijn tot in de kleinste details uitgewerkt. Met een afstandsbediening kiest u zelf de route uit die het vliegtuig of de helikopter aflegt. Omdat vliegen wel het nodige risico met zich meebrengt, vindt u bij Reely modellen voor zowel beginners als gevorderden. De beginnersmodellen zijn extra stevig. Het vliegtuig kan wel tegen een stootje, zelfs als u er hard mee landt. Ook als u wat meer ervaring heeft, is er genoeg keuze in het assortiment van Reely.

Rondrijden met een bestuurbare auto
Met de autoís van Reely kunt u zo de weg op. De elektrische autoís zijn er in allerlei soorten: van snelle racewagens tot stoere monstertrucks en grote vrachtwagens. De afstandsbediening brengt uw auto overal. U kunt bijvoorbeeld crossen door het bos of op een verlaten weg. Mocht er onverhoopt iets stuk gaan aan uw voertuig, dan kunt u dat makkelijk vervangen met de reserveonderdelen van Reely. Zo blijft u lang plezier houden van de bestuurbare auto. Want plezier, daar draait het om bij de producten van Reely.