Om te rijden

Body
De body vormt het belangrijkste item qua uiterlijk en de basis voor uw zelfgemaakte modelauto. Wat voor body wilt u? Reely biedt voor ieder wat wils. Van ruige rally auto tot sportieve raceauto. Kies uw favoriete supercar! De bodies zijn in verschillende schalen beschikbaar. Let op bij het bestellen van onderdelen voor de body, dat deze in dezelfde schaal zijn. Zo voorkomt u dat onderdelen niet passen.

Motor
Net als in een straatauto, vormt de motor het kloppende hart van uw modelauto. U kunt kiezen uit een elektromotor, of een echte benzinemotor. Het grootste voordeel van een elektromotor is het gemak met aansluiten. Er zijn minder onderdelen en de motor is oplaadbaar. Een benzinemotor hiertegen, wordt bijgevuld met benzine. Er zijn handpompen verkrijgbaar om uw modelauto zonder problemen af te tanken. Een benzinemotor biedt veel beleving; met name door het geluid. Reely levert benzinemotoren rond de 2 pk. Voor de benzinemotoren zijn vervangende onderdelen goed verkrijgbaar. Ook elektromotoren bieden voldoende kracht en acceleratie voor uw modelauto.

Velgen en banden
Voor de modelauto’s zijn complete bandensets inclusief velgen beschikbaar. Om de modelauto’s offroad geschikt te maken zijn er 1:8 wielen, waarbij de banden zijn uitgerust met een spike profiel. Ook straatprofielen zijn verkrijgbaar. De velgen hebben diverse opties. Zo kunnen deze 5 spaaks of 10 spaaks zijn.

Schokdempers
Schokdempers zorgen voor een goed contact met de ondergrond. Ze zijn er globaal in twee soorten te krijgen, namelijk schokdemper veren en hydraulische schokdempers. Beide hebben een eigen uitstraling. Let bij het uitkiezen of de schaal overeenkomt met uw schaalmodel.

Accessoires
Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Een in hoogte verstelbare carstand (montagerek) maakt het sleutelen een stuk aangenamer, omdat de modelauto makkelijker bereikbaar is. Indien u een benzinemotor heeft, is een brandstof handpomp een must. Een Reely draag- en bewaarkoffer zorgt dat uw modelauto veilig opgeslagen en getransporteerd wordt. Dit voorkomt schades. Er zijn bovendien een hoop reserveonderdelen beschikbaar, denkt u hierbij aan antennes, motoronderdelen, kabels en ontvangers.