Accessoires

Afwerking en finetuning
Yes! Vanaf nu kunt u uw modelvliegtuig, modelboot en modelauto pimpen naar uw smaak. Op de website van Reely vindt u alle accessoires om uw model helemaal af te maken. Reely is een modelbouwmerk en voorziet u van alles wat u nodig heeft voor het modelbouwen. Denk hierbij aan andere banden of een andere motor. Maar natuurlijk kunt u ook voor tuning, betere vering en een andere body terecht bij Reely.
Helaas beschikt niet iedereen over de financiële middelen om in het echt een auto, boot of vliegtuig naar keuze uit te zoeken. Gelukkig kunt u nu voor een betaalbare prijs uw modelbouw wel helemaal uitwerken zoals u gedroomd had.

Op conrad.nl/reely vindt u allerlei onderdelen die u helpen om aan uw droom te bouwen. U kunt natuurlijk ook voor de complete basis terecht bij Reely. Deze basis kunt u vervolgens uitbouwen tot het gewenste eindresultaat. Alle onderdelen zijn ook nog eens betaalbaar. De prijzen variëren van 3,79 euro tot in de 200 euro.

Aan de linkerkant van de pagina vindt u een handige zoekfunctie. U kunt filteren op veel verschillende opties. Zo komt u op een snelle manier op de pagina waar de producten op staan die u zoekt om uw droom af te bouwen. Het aantal sterren dat bij een product wordt aangegeven, vertelt u iets meer over de kwaliteit van het product. Deze waardering is gegeven door mensen die het product aangeschaft hebben.

Wanneer u een product besteld bij Reely heeft u standaard 14 dagen bedenktijd en gratis verzending vanaf een bestelling van 35 euro. U mag uw bestelling ook gratis retourneren, mocht het geleverde artikel niet naar wens zijn. Ook heeft u 2 jaar garantie op hetgeen u besteld heeft. U moet voor de bestelling wel even een account aanmaken, maar wanneer u de producten van Reely bekijkt zal u nog vaak bestellingen doen bij Reely.

Bouw stap voor stap uw droom uit tot realiteit. Zowel ter land ter zee als in de lucht biedt Reely u de mogelijkheid uw modelbouw af te maken. U kunt ook reviews vinden op de website en ervaringen van voorgaande klanten lezen. Hiermee vindt u op een eerlijke wijze de beste onderdelen en weet u dat u eerlijk advies krijgt. Omdat er zoveel zoekopties mogelijk zijn op Conrad, bestelt u naar alle waarschijnlijkheid meteen het goede product. Hierbij kunt u een goede prijs-kwaliteitverhouding verwachten.

Voor meer vragen kunt u altijd terecht op de site van Conrad (Reely). U kunt middels deze website ook contact opnemen met de leverancier. Een betere service kunnen ze u niet bieden! Built your dream! Want duur hoeft het niet te zijn als u bij Reely bestelt.